Maak kennis met Capture Sculpt

Omdat de contouren van een gezicht dat veroudert minder scherp worden en de huid minder veerkrachtig wordt, helpt Sculpt 10 bij het opnieuw modelleren van de verslapte zones.

EEN FUNDAMENTELE ONTDEKKING

De efficiënte werking van Sculpt 10 berust op een fundamentele ontdekking van de onderzoekers op gebied van collageen, die voor het eerst ter wereld door het Centre d’Innovation Dior wordt toegepast: enkel het collageen met een driedubbele helixvorm heeft de « veerkracht » die nodig is om de huid optimaal te kunnen steunen. Maar door veroudering verandert de structuur van het collageen waardoor de huid minder stevig en veerkrachtig wordt. De huid wordt dan ook slapper.

STEVIGHEIDSEXPERT DIOR

Om het gezicht de ideale plastiek te geven, ontwikkelde het Centre d’Innovation Dior het Opspannend Complex, een exclusieve combinatie van Polyfenolen van de witte wilg, Madecassoside en een extract van Sapindus mukurossi. Dit complex is efficiënt op drie fronten: het verhoogt het effect van collageen, het consolideert de verankeringsnetwerken die de cellen verbinden met de collageenvezels en de ondersteuning van de huid bestendigen, het stelt het collageen in driedubbele helixvorm in staat de veerkracht van de huid te optimaliseren.

INDRUKWEKKENDE LIFTINGRESULTATEN

Het Opspannend Complex van Sculpt 10 geeft de huid stevigheid en weerstand. Ze is dan ook zichtbaar veerkrachtiger en elastischer. De trekken lijken opgespannen. De gelaatscontouren zijn gemodelleerd en strakker. Het gezicht heeft opnieuw de plastiek van zijn jeugd. Mede dankzij de revolutionaire texturen die de huid hullen in een verrassende elastische matrix, is het liftingeffect bij het aanbrengen spectaculair.