Huidperfectionerende hydraterende concealer

Beschrijving

Diorskin Nude Concealer heeft de lichte textuur van een oogcontourverzorging. Hij versmelt homogeen met de huid en geeft een perfect gecorrigeerd en natuurlijk resultaat. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen en de teint is opnieuw fris en stralend.

Formule

Diorskin Nude Concealer creëert onmiddellijk de perfectie van een ideaal nude-effect dankzij een unieke combinatie van 100% minerale pigmenten en een dynamiserend gemineraliseerd water.

Gebruiksadvies

Het product met de vingertoppen na de vloeibare of crèmefoundation en voor de poedertextuur van hetzelfde assortiment licht kloppend aanbrengen en naar de buitenkant van het gezicht  uitwerken.

Suggesties
Diorskin Nude
Vloeibare Foundation

Deze lichte en smeltende fluid is het emblematische cultproduct van het assortiment. Het geeft een subtiel fluwelige finish die net genoeg corrigeert zonder de huidkorrel te maskeren en een niet-glimmende, natuurlijke stralende teint met ideaal nude-effect.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Diorskin Nude® Concealer

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.