Het universele lippenpotlood uit de backstage van Dior

Beschrijving

Het universele lipcontourpotlood van de defilés van Dior. De compleet transparante Dior Contour Universel is geschikt voor elke huidskleur en elke lipstickkleur. Hij maakt de lippen glad en tekent ze mooi af zodat een net, duurzaam en precies resultaat ontstaat. *gebruikstest - 32 vrouwen

Formule

De professionele formule bevat transparante wassen die zich aan elke huidskleur en alle kleuren aanpassen. Ze geven vier uur lang een perfect getekende mond*.

Gebruiksadvies

Teken de lipcontouren voor een perfect en duurzaam resultaat. Gebruik de textuur als basis op het lipoppervlak om de lipstick te fixeren en te voorkomen dat hij gaat uitlopen.

Suggesties
Rouge Dior
COUTUREKLEUR. 2 FINISHES: GESATINEERD EN MAT – SMELTENDE VERZORGING

De emblematische lipstick van het Huis Dior die de lippen van elke vrouw doet stralen. Het couture-icoon bestaat in 35 couturetinten en twee finishes, gesatineerd of mat. De sensuele verzorgende formule staat garant voor 16 uur optimaal comfort* zodat vrouwen zich goed voelen, ongeacht de kleur of de finish. * zelfevaluatie door 60 vrouwen

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Dior Contour Universel

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.