Klik om te vergroten

l Vloeibare Fond de Teint Borstel

The Art of Application

Beschrijving

Dior ontwikkelde een assortiment professionele borstels gebaseerd op de backstage technieken van zijn Make-up Artist. Zij geven in alle eenvoud een subliem make-upresultaat.
Deze borstel is gemaakt om vloeibare en crèmefoundations aan te brengen. Hij heeft innovatieve haartjes die de spankracht van synthetische vezels combineren met de zachtheid van natuurlijke haartjes. Dankzij de inplanting in een gerafelde degradé werken ze de materie snel en gemakkelijk uit. De borstel in de vorm van een kattentong maakt het mogelijk een ultrafijn laagje op de huid aan te brengen.

Expertise

The skin is like a canvas, and makeup the medium, so it seemed only natural for Dior to join forces with Raphaël, the art brush master, to produce the finest brushes.
Since its creation in Paris in 1793, the House of Raphaël has employed a savoir-faire founded on traditional practices: from hair collection to combing, assembly and quality control, each brush is handcrafted, necessitating the expertise of some thirty people. 
 

Application tips

Dab a small amount of foundation with the brush and apply makeup using small circular movements, blending from the center of the face outwards.
For touch-ups, lightly dab the areas requiring additional coverage.
For proper brush hygiene, clean your brush regularly with the Dior Brush Cleanser.
 

Care

For proper brush hygiene, clean your brush regularly with the Dior Brush Cleanser.

Suggesties

Diorskin Nude®
Diorskin Nude®
Vloeibare Foundation

Deze lichte en smeltende fluid is het emblematische cultproduct van het assortiment. Het geeft een subtiel fluwelige finish die net genoeg corrigeert zonder de huidkorrel te maskeren en een niet-glimmende, natuurlijke stralende teint met ideaal nude-effect.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
l Vloeibare Fond de Teint Borstel