De expert kwast voor een professioneel make-up resultaat

Beschrijving

Dior presenteert een assortiment professionele borstels gebaseerd op de expertise van zijn backstage make-up artists. Alle borstels geven in alle eenvoud een subliem make-upresultaat.
Met deze platte borstel met uitgerafelde kattentongvorm wordt elke concealer heel precies en zonder overdaad in stippen aangebracht. Zo ontstaat een professionele, ideaal gladde en mooi uitgewerkte textuur die huidprobleempjes perfect corrigeert.
Voor een perfecte hygiëne kunt u de borstel regelmatig reinigen met de Borstelreiniger van Dior.

Kennis

De huid is als een canvas dat gesublimeerd wordt met make-up. Hiervoor zijn de beste borstels nodig. Daarom werkt het Huis Dior samen met Raphaël, de expert in artistieke schilderskwasten.
Sinds zijn ontstaan in 1793 in Parijs werkt het bedrijf Raphaël met traditionele technieken - van de assemblage van de haren tot het kammen, van de vormgeving tot de kwaliteitscontrole. Elke borstel wordt met de hand gemaakt door een dertigtal ervaren personen.


Gebruiksadvies

Om kringen te camoufleren brengt u de concealer in lichte stippen van de binnenste naar de buitenste ooghoek onder het oog aan. Werk hem vervolgens uit om de dekking bij te sturen en een extra stralende blik te krijgen.


Onderhoud

Voor een perfecte hygiëne de borstel regelmatig reinigen met de borstelreiniger van Dior.

Suggesties
Diorskin Star Concealer
Modellerende verhelderende concealer

Een verhelderende concealer met stretcheffect die de ogen met het licht modelleert. – De kringen worden onmiddellijk verdoezeld en de oogcontouren zijn egaal en helder. – Iedere dag opnieuw verdwijnen de tekenen van vermoeidheid zodat de ogen opnieuw stralen.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Concealerborstel nr. 13

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明