De expert kwast voor een professioneel make-up resultaat

Beschrijving

Dior ontwikkelde een assortiment professionele borstels gebaseerd op de backstage technieken van zijn Make-up Artist. Zij geven in alle eenvoud een subliem make-upresultaat.
Dankzij de uitgerafelde, ronde en royale vorm van deze borstel wordt het oogschaduwpoeder heel precies aangebracht en uitgewerkt en kunnen de pigmenten optimaal opgenomen en gefixeerd worden.

Kennis

Hiervoor zijn de beste borstels nodig. Daarom werkt het Huis Dior samen met Raphaël, de expert in artistieke schilderskwasten.
Sinds zijn ontstaan in 1793 in Parijs werkt het bedrijf Raphaël met traditionele technieken - van de assemblage van de haren tot het kammen, van de vormgeving tot de kwaliteitscontrole. Elke borstel wordt met de hand gemaakt door een dertigtal ervaren personen.


Gebruiksadvies

Neem met de borstel lichtjes kloppend een kleine hoeveelheid oogschaduw op. Indien nodig klopt u het teveel af op een tissue. Voor een geraffineerde smokey look brengt u de kleur in het midden van het bewegende ooglid aan en werkt u hem uit naar de uiteinden en naar boven. Maak de kleur intenser in de buitenste ooghoek door de bovenste en onderste wimperrand aan te zetten. Voor een extra helder resultaat werkt u een bleke tint op de volgende manier op het ooglid uit: begin met de wenkbrauwboog van de binnenste naar de buitenste ooghoek en borstel de kleur in dezelfde richting op het ooglid.


Onderhoud

Voor een perfecte hygiëne de borstel regelmatig reinigen met de borstelreiniger van Dior.

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Oogschaduwborstel nr. 21
Medium model

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明