The Art of Application

Beschrijving

Dior ontwikkelde een assortiment professionele borstels gebaseerd op de backstage technieken van zijn Make-up Artist. Zij geven in alle eenvoud een subliem make-upresultaat.
Deze borstel is gemaakt om vloeibare en crèmefoundations aan te brengen. Hij heeft innovatieve haartjes die de spankracht van synthetische vezels combineren met de zachtheid van natuurlijke haartjes. Dankzij de inplanting in een gerafelde degradé werken ze de materie snel en gemakkelijk uit. De borstel in de vorm van een kattentong maakt het mogelijk een ultrafijn laagje op de huid aan te brengen.

Expertise

The skin is like a canvas, and makeup the medium, so it seemed only natural for Dior to join forces with Raphaël, the art brush master, to produce the finest brushes.
Since its creation in Paris in 1793, the House of Raphaël has employed a savoir-faire founded on traditional practices: from hair collection to combing, assembly and quality control, each brush is handcrafted, necessitating the expertise of some thirty people. 
 


Application tips

Dab a small amount of foundation with the brush and apply makeup using small circular movements, blending from the center of the face outwards.
For touch-ups, lightly dab the areas requiring additional coverage.
For proper brush hygiene, clean your brush regularly with the Dior Brush Cleanser.
 


Care

For proper brush hygiene, clean your brush regularly with the Dior Brush Cleanser.

Suggesties
Diorskin Nude
Vloeibare Foundation

Deze lichte en smeltende fluid is het emblematische cultproduct van het assortiment. Het geeft een subtiel fluwelige finish die net genoeg corrigeert zonder de huidkorrel te maskeren en een niet-glimmende, natuurlijke stralende teint met ideaal nude-effect.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

l Vloeibare Fond de Teint Borstel
Lichte Dekking

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明