De expert kwast voor een professioneel make-up resultaat

Beschrijving

Dior ontwikkelde een assortiment professionele borstels gebaseerd op de backstage technieken van zijn Make-up Artist. Zij geven in alle eenvoud een subliem make-upresultaat. Dankzij de schuine vorm en de innovatieve samenstelling van de haartjes gaat deze borstel perfect en in alle zachtheid over de jukbeenderen en de holten van de wangen. Het resultaat is professioneel. Het aanbrengen verloopt precies en natuurlijk en de finish is steeds persoonlijk, variërend van heel zacht tot meer gestructureerd.

Kennis

De huid is als een canvas dat gesublimeerd wordt met make-up. Hiervoor zijn de beste borstels nodig. Daarom werkt het Huis Dior samen met Raphaël, de expert in artistieke schilderskwasten.
Sinds zijn ontstaan in 1793 in Parijs werkt het bedrijf Raphaël met traditionele technieken - van de assemblage van de haren tot het kammen, van de vormgeving tot de kwaliteitscontrole. Elke borstel wordt met de hand gemaakt door een dertigtal ervaren personen.


Gebruiksadvies

Breng de blush in 1 à 2 keer licht kloppend met de borstel aan. Voor een stralend effect glimlacht u zodat de wangen geprononceerd worden en brengt u de blush met cirkelvormige bewegingen aan. Voor een modellerend effect accentueert u het reliëf: de wangen maakt u holler door de blush in de holte van het midden naar de buitenkant van de wangen aan te brengen. Vervolgens brengt u een ietwat blekere tint op de welving van de jukbeenderen aan om het licht te vangen. Voor een verjongend effect maakt u een 3-beweging: breng een blushaccent op de aanzet van het voorhoofd, een op de jukbeenderen en een op de punt van de kin aan.


Onderhoud

Voor een perfecte hygiëne de borstel regelmatig reinigen met de borstelreiniger van Dior.

Suggesties
Diorblush
Kleurrijke Poederblush

Dior brengt een nieuwe versie van zijn emblematische blush: een nieuwe textuur die met de huid versmelt en enkel een voile van pure kleur zonder materie-effect nalaat. Rood, roze, koraal of nude, de kleuren exploderen en geven een schitterende make-up en een look met allure.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Blushborstel nr. 16

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明