De expert kwast voor een professioneel make-up resultaat

Beschrijving

Dior ontwikkelde een assortiment professionele borstels gebaseerd op de backstage technieken van zijn Make-up Artist. Zij geven in alle eenvoud een subliem make-upresultaat.
Deze borstel is onmisbaar om de oogcontouren vorm te geven. Hij brengt compacte liners in alle eenvoud aan en kan gebruikt worden om een oogcontourpotlood tegen de wimperrij uit te werken. Dankzij de uitgerafelde vorm kan de textuur gemoduleerd worden waardoor een heel precies en professioneel lijntje ontstaat. Het effect is netjes en fijn, de blik intens en geraffineerd.

Kennis

De huid is als een canvas dat gesublimeerd wordt met make-up. Hiervoor zijn de beste borstels nodig. Daarom werkt het Huis Dior samen met Raphaël, de expert in artistieke schilderskwasten. Sinds zijn ontstaan in 1793 in Parijs werkt het bedrijf Raphaël met traditionele technieken - van de assemblage van de haren tot het kammen, van de vormgeving tot de kwaliteitscontrole.
Elke borstel wordt met de hand gemaakt door een dertigtal ervaren personen.


Gebruiksadvies

Breng de textuur op de uiteinden van de haartjes van de kwast aan en trek een fijn lijntje eyeliner tegen de bovenste wimperrand. Begin in de binnenste ooghoek en maak het lijntje intenser naar de buitenste ooghoek toe. Voor een preciezer lijntje brengt u de materie in stippen tegen de wimpers van de binnenste naar de buitenste ooghoek aan en vult u de stipjes in om een perfect lijntje te krijgen.


Onderhoud

Voor een perfecte hygiëne de borstel regelmatig reinigen met de borstelreiniger van Dior.

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Eyeliner Brush n°24

    Send by email

    UW BESTEMMELING

    Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明