Instant natural color awakening balm

Beschrijving

Dior Addict Lip Glow is de must bij de defilés van Dior om de lippen mooier te maken en hun natuurlijke kleur te verlevendigen. Deze 1e universele balsem van Dior met een resultaat op maat reageert met het vochtgehalte van de lippen zodat hij zich aan elke huidskleur aanpast en de lippen een natuurlijke rozige gloed geeft. De lippen lijken verfrist van binnenuit, vol en stralend.

Formule

Dankzij de Color Reviver-technologie reageert Dior Addict Lip Glow met de pH van de lippen om zijn actieve bestanddelen vrij te geven en de natuurlijke kleur onmiddellijk een rozige gloed te geven. De formule verrijkt met wilde mango en Luffa cylindrica beschermt en hydrateert de hele dag lang.

Gebruiksadvies

Gebruik dit product alleen als lipbalsem of als make-upbasis voor de lipstick of met de Lip Maximizer, voor een nog stralender resultaat.

Suggesties
Rouge Dior
Couturekleur, sensuele verzorging

De nieuwe Rouge Dior is een beauty- en stijlaccessoire. Het couturerood dat alles kan veranderen geeft een vibrerende look die net als een tas van Dior, chic en tijdloos is en het silhouet helemaal ‘af’ maakt.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Dior Addict

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明