Klik om te vergroten

Skinflash

003 - Eclat Abricot
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Pen voor een stralende teint

Beschrijving

Het geheime wapen van de make-up artists van Dior: een pen die de teint verheldert, schaduwzones corrigeert en het huidreliëf op een professionele manier modelleert en accentueert.

Gebruiksadvies

- Skinflash als verhelderend accent voor of na de foundation op de 5 sleutelzones van het gezicht (punt van de kin, neusrug, voorhoofd, jukbeenderen en rond de neusvleugels) aanbrengen om te verhelderen, te modelleren of vermoeidheid te verdrijven.
- Voor een maximaal lichteffect een Skinflash-tint kiezen die bleker is dan de gebruikelijke foundation.

Formule

Een frisse, dynamiserende formule met moduleerbare dekkracht verrijkt met het Light-Energizing-complex dat de teint doet stralen en het licht vasthoudt zodat de schaduwzones verdwijnen en het reliëf van het gezicht belicht wordt.

Suggesties

Diorskin Rosy Glow
Diorskin Rosy Glow
Stralende blush

De blush Rosy Glow is een extreem fijn poeder met een sensuele, opvallende roze tint. Hij geeft de wangen een frisse blos zoals na een weekendje weg. De rozige Rosy Glow-pigmenten passen zich aan elke huidskleur aan waardoor een natuurlijk, pasklaar, stralend effect ontstaat. Voor een zalige blos op de wangen!

De tinten vergelijken

The shades of Skinflash Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

003 - Eclat Abricot Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Skinflash