Pen voor een stralende teint

Beschrijving

Het geheime wapen van de make-up artists van Dior: een pen die de teint verheldert, schaduwzones corrigeert en het huidreliëf op een professionele manier modelleert en accentueert.

Formule

Een frisse, dynamiserende formule met moduleerbare dekkracht verrijkt met het Light-Energizing-complex dat de teint doet stralen en het licht vasthoudt zodat de schaduwzones verdwijnen en het reliëf van het gezicht belicht wordt.

Gebruiksadvies

- Skinflash als verhelderend accent voor of na de foundation op de 5 sleutelzones van het gezicht (punt van de kin, neusrug, voorhoofd, jukbeenderen en rond de neusvleugels) aanbrengen om te verhelderen, te modelleren of vermoeidheid te verdrijven.
- Voor een maximaal lichteffect een Skinflash-tint kiezen die bleker is dan de gebruikelijke foundation.

Suggesties
Diorskin Rosy Glow
Stralende blush

De blush Rosy Glow is een extreem fijn poeder met een sensuele, opvallende roze tint. Hij geeft de wangen een frisse blos zoals na een weekendje weg. De rozige Rosy Glow-pigmenten passen zich aan elke huidskleur aan waardoor een natuurlijk, pasklaar, stralend effect ontstaat. Voor een zalige blos op de wangen!

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Skinflash

003 Eclat AbricotContact us : 02 62 00 000 Beschrijving

Het geheime wapen van de make-up artists van Dior: een pen die de teint verheldert, schaduwzones corrigeert en het huidreliëf op een professionele manier modelleert en accentueert.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Skinflash

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.