Klik om te vergroten

Hydra Life BB Creme

003 - Ocre soleil
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Hydraterende Sublimerende Onmiddellijk Verfraaiende Verzorging - SPF30 PA +++

De BB Cremes Hydra Life zijn geïnspireerd op de Aziatische schoonheidsrituelen en werden ontwikkeld in samenwerking met de make-up artists van Dior. Ze combineren de hydraterende en beschermende eigenschappen van een verzorging met de perfectionerende en egaliserende werking van een foundation. De BB Cremes Hydra Life bestaan voortaan in drie tinten: Beige lumière (01) voor de bleekste huid, Pêche dorée (02) en Ocre soleil (03) voor de donkerdere huid.


Dankzij de gloednieuwe corrigerende pigmenten camoufleert de subtiel gekleurde vederlichte textuur alle huidprobleempjes en onregelmatigheden van het huidoppervlak. In een oogwenk oogt de huid onberispelijk; de teint is egaal, stralend schoon en natuurlijk. De huid is glad en fluwelig en oogt onmiddellijk subliem. Ze is perfect beschermd en blijft fris en vibrerend jong. Zowel vandaag als morgen.

De tinten vergelijken

The shades of Hydra Life BB Creme Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

003 - Ocre soleil Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Hydra Life BB Creme