Klik om te vergroten

  Hydra Life BB Creme

  003 - Ocre soleil
  Filter
  De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

  Hydraterende Sublimerende Onmiddellijk Verfraaiende Verzorging - SPF30 PA +++

  Beschrijving

  De BB Crème van Hydra Life is geïnspireerd op Aziatische schoonheidsrituelen en werd ontwikkeld in samenwerking met de make-up artists van Dior. Hij combineert de hydraterende en beschermende eigenschappen van een huidverzorging met de teintperfectionerende en egaliserende eigenschappen van een foundation. Dankzij de gloednieuwe corrigerende pigmenten verdoezelt de subtiel gekleurde, vederlichte textuur huidprobleempjes en onregelmatigheden in het huidoppervlak. De huid is onmiddellijk onberispelijk, de teint is egaal, stralend en natuurlijk. De huid wordt onmiddellijk versterkt met een gladde, fluwelige textuur. Ze is perfect beschermd, blijft fris en oogt vibrerend, jong en mooi. Vandaag en morgen.

  Voordelen

  De huid is onmiddellijk zacht, glad, vol en sterker. De teint is egaal en natuurlijk stralend.

  Applictietip

  Hoofdingrediënt

  DRIE BLOEMENEXTRACTEN UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS De unieke formule bevat een serum samengesteld uit drie bloemenextracten uit de tuinen van Dior. Zij vormen de sleutel tot de uitzonderlijke prestaties van Hydra Life. De extracten werken in synergie waardoor hun unieke eigenschappen nog versterkt worden: - Jisten uit Oezbekistan stimuleert rechtstreeks het Aquaporine 3 en dus de hydratatie – Malve uit Anjou stimuleert Aquaporine 9 en dus de vernieuwing van de epidermiscellen - Centella uit Madagaskar herstelt de veerkracht van de huid door de aanmaak van collageen in de dermis te stimuleren.

  Suggesties

  Hydra Life BB Eye Creme
  Hydra Life BB Eye Creme
  Vermoeidheidswerende Sublimerende Oogcontourverzorging

  De Hydra Life BB Oogcrème is de 1e BB oogcontourverzorging van Dior. Dankzij de Eye Revival™-technologie van Dior heeft dit innovatieve concept een onmiddellijk en duurzaam revitaliserend effect. In een enkele stap corrigeert en verheldert het de ogen.

  De tinten vergelijken

  The shades of Hydra Life BB Creme Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

  003 - Ocre soleil Kiezen

  Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Hydra Life BB Creme