Klik om te vergroten

Diorskin Nude® Concealer

001 - Ivoire
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Huidperfectionerende hydraterende concealer

Beschrijving

Diorskin Nude Concealer heeft de lichte textuur van een oogcontourverzorging. Hij versmelt homogeen met de huid en geeft een perfect gecorrigeerd en natuurlijk resultaat. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen en de teint is opnieuw fris en stralend.

Gebruiksadvies

Het product met de vingertoppen na de vloeibare of crèmefoundation en voor de poedertextuur van hetzelfde assortiment licht kloppend aanbrengen en naar de buitenkant van het gezicht  uitwerken.

Formule

Diorskin Nude Concealer creëert onmiddellijk de perfectie van een ideaal nude-effect dankzij een unieke combinatie van 100% minerale pigmenten en een dynamiserend gemineraliseerd water.

Suggesties

Diorskin Nude®
Diorskin Nude®
Vloeibare Foundation

Deze lichte en smeltende fluid is het emblematische cultproduct van het assortiment. Het geeft een subtiel fluwelige finish die net genoeg corrigeert zonder de huidkorrel te maskeren en een niet-glimmende, natuurlijke stralende teint met ideaal nude-effect.

De tinten vergelijken

The shades of Diorskin Nude® Concealer Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

001 - Ivoire Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorskin Nude® Concealer