Matheid en duurzaam comfort

Beschrijving

Een compacte foundation boordevol Essence de Soin die garant staat voor een duurzaam geraffineerd resultaat en een onverwoestbaar perfecte matheid.

Make-upfinish

Duurzaam, semi-mat resultaat.


Gebruiksadvies

De foundation met het sponsje in lichte stippen aanbrengen en zorgvuldig naar de buitenkant van het gezicht uitwerken. Kan ook aangebracht worden met de Backstage Poederkwast Lichte dekking nr. 14 om de make-up na de vloeibare foundation transparant te fixeren of met de Backstage kwast voor Poederfoundation Hoge Dekking nr. 15 voor een meer corrigerende finish.


Applicator

De compacte foundation Diorskin Forever bevat een sponsje.


Formule

Dankzij een exclusief procedé blijft een maximum aan actieve bestanddelen in de formule bewaard. De zachte en smeltende textuur versmelt met de huid en geeft een niet-poederachtige, fluwelige finish en een absoluut gevoel van comfort de hele dag lang.


De vulling


Meer weten over Diorskin Forever

Maak kennis met Diorskin Forever en de routine in 3 stappen die iedere dag opnieuw leidt naar de perfecte teint.

Kennismaken
Suggesties
Poederborstel nr. 14
Lichte dekking

Om poeder en poederfoundation aan te brengen heeft deze borstel natuurlijke haren van hoge kwaliteit. Het comfort van deze borstel is dan ook uniek en de borstel blijft zijn vorm ook na herhaald gebruik behouden. Dankzij de ronde en soepele vorm en de gerafelde degradé komt het poeder luchtig op het gezicht terecht. Zo krijgt u een fluwelige finish die helemaal niet ‘gepoederd’ overkomt

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Diorskin Forever

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.