De brightening foundation voor een perfect stralende teint

Beschrijving

Diorskin Star van Dior is geïnspireerd op de professionele verhelderende technieken en kennis van zijn make-up artists. Deze 1e brightening foundation heeft een materieloze vloeibare textuur die in staat is het spectaculaire en perfectionerende licht van de  Dior-studio's te creëren.

Make-upfinish

Spectaculaire, duurzame stralende teint.

Formule

- De teint is onmiddellijk helderder en zichtbaar homogener. Een nieuwe generatie holle siliciumbolletjes vangt het licht in een corrigerende halo zonder glans. Tegelijkertijd neutraliseren de kleurfiltrerende pigmenten het verstoorde kleurevenwicht zodat het licht op de meest juiste manier opnieuw wordt samengesteld.
- De teint wordt duurzaam helderder, puurder en stralender. Verzorgende ingrediënten verminderen schaduwzones, vlekken en rode plekjes.


Gebruiksadvies

Met de vingertoppen in lichte toetsen op een gereinigd en gehydrateerd gezicht aanbrengen. Voor een gladde en transparante finish de Backstage kwast voor vloeibare foundation Lichte Dekking nr. 11  gebruiken. Voor een nog professioneler resultaat het Backstage foundationsponsje Moduleerbare dekking nr. 10 gebruiken. Dankzij zijn eivorm sluit het perfect op alle zones van het gezicht aan, ook op de moeilijk te bereiken plekjes.


Tinten

De tinten van Diorskin Star zijn aangepast aan elk subtiel detail van de huidskleur. Samen vormen ze een pasklaar palet dat de teint perfectioneert. De tinten geven een stralende teint omdat ze een ideale dosis warme pigmenten hebben die de uitstraling van de huid nog intenser maken.

Suggesties
Diorskin Forever & Ever Control Poudre Libre
Matifiërend en perfectionerend los poeder

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Diorskin Star

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.