Klik om te vergroten

Diorskin Nude® Compact Gelée

Make-upfinish: Nude effect, natuurlijke stralende teint

040 - Honing
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Compacte Crème-gel voor een Natuurlijke Straling SPF 20 +++

Diorskin Nude Compact Gelée combineert het zintuiglijke genot van een smeltende gel-crèmetextuur en de gesatineerde perfectie van een nauwelijks te voelen poeder. Het geheim van de formule is een microscopisch netwerk van zeer zachte wassen die minerale poeders omgeven. Bij het aanbrengen versmelt de gel met de huid en ontstaat een onzichtbaar poeder dat gemakkelijk en onmiddellijk uit te werken is tot een zeer natuurlijke, gesatineerde finish. Dankzij een nieuw technologisch procedé bevat de textuur druppeltjes Actief Gemineraliseerd Water met een 10 keer hogere concentratie verzorgende bestanddelen*. De teint is fluwelig met de illusie van een nude-effect en een stralende transparantie. Iedere dag opnieuw wordt de huid mooier, zelfs zonder make-up.

Het dubbele sponsje verhoogt het gebruikscomfort: de fluwelige zijde is erg zacht om te gebruiken en geeft een heldere finish, met de sponszijde kan de gel gemakkelijk worden uitgewerkt tot een perfect resultaat.


*In vergelijking met Diorskin Nude Teint Fraîcheur Effet Peau Nue.

De tinten vergelijken

The shades of Diorskin Nude® Compact Gelée Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

040 - Honing Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorskin Nude® Compact Gelée