PrevNextKlik om te vergroten

   Diorskin Nude

   Make-upfinish: Nude effect, natuurlijke stralende teint

   •           
      010 - Ivoor
   •           
      020 - Licht Beige
   •           
      022 - Cameo Beige
   •           
      023 - Perzik
   •           
      030 - Medium Beige
   •           
      031 - Zand
   •           
      032 - Roos Beige
   •           
      040 - Honing Beige
   •           
      050 - Donker Beige

   Foundation voor een Stralend Natuurlijk Resultaat SPF 15

   Beschrijving

   Deze lichte en smeltende fluid is het emblematische cultproduct van het assortiment. Zijn subtiel fluwelige finish corrigeert net genoeg om de huidkorrel niet te maskeren. Op die manier ontstaat een niet-glimmend, natuurlijk stralend nude-effect.

   Make-upfinish

   Nude effect, natuurlijke stralende teint


   Gebruiksadvies

   Met de vingertoppen in lichte toetsen op een gereinigd en gehydrateerd gezicht aanbrengen. Voor een gladde en transparante finish de Backstage kwast voor vloeibare foundation Lichte Dekking nr. 11  gebruiken, voor een meer corrigerend resultaat de Backstage kwast voor vloeibare foundation Hoge Dekking nr. 12 gebruiken.


   Formule

   De Nude Glow-pigmenten werden gekozen voor hun transparantie en gelijkenis met de kleur van de huid. Ze staan garant voor een natuurlijk resultaat en een schitterende teint bij elk licht, zowel kunstmatig als daglicht. De formule met Gemineraliseerd Water bevat natuurlijke verzorgende bestanddelen en heeft een globaal versterkt effect op de schoonheid, de teint en het vochtgehalte van de huid. De huid wordt iedere dag opnieuw op een natuurlijke manier mooier en stralender.


   Tinten

   Diorskin Nude bestaat in verschillende tinten die de teint extra doen stralen. De transparante demi-tinten passen zich aan elke huidskleur aan zodat het resultaat bij elk licht extra natuurlijk is.

   Suggesties
   l Vloeibare Fond de Teint Borstel
   Lichte Dekking

   Deze borstel voor vloeibare en crèmefoundations heeft innovatieve haartjes met het pittige karakter van synthetische haartjes en de zachtheid van natuurlijke haartjes. Omdat de degradé een rafelige rand heeft kan de materie perfect uitgewerkt worden waardoor het maquilleren snel en gemakkelijk verloopt. De kattentongvorm maakt het gemakkelijker om een extra fijn laagje op de huid aan te brengen

   Meer weten

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
   Please choose your universe:

   Diorskin Nude

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明

    De tinten vergelijken

    Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.