Klik om te vergroten

  Diorskin Forever

  Make-upfinish: Duurzame, semimatte finish

  023 - Pêche
  Filter
  De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

  Feilloos Perfect Versmeltende Makeup SPF 25 - PA +++

  Beschrijving

  Het langdurige raffinement van een onverwoestbare, perfecte matheid.

  Make-upfinish

  Duurzaam, semi-mat resultaat

  Gebruiksadvies

  Met de vingertoppen in lichte toetsen op een gereinigd en gehydrateerd gezicht aanbrengen. Voor een gladde en transparante finish de Backstage kwast voor vloeibare foundation Lichte Dekking nr. 11  gebruiken, voor een meer corrigerend resultaat de Backstage kwast voor vloeibare foundation Hoge Dekking nr. 12 gebruiken.

  Formule

  De zinnenstrelende textuur versmelt met de huid waardoor de hele dag lang een absoluut perfecte en onverwoestbare teint ontstaat. De formule bevat de unieke Verzorgende Essence die de behoeften van de huid bij het aanbrengen detecteert en er de hele dag lang op inspeelt. De ingekapselde matterende en hydraterende bestanddelen werken continu samen om de huid een verzorging op maat aan te bieden.

  Suggesties

  Borstel voor vloeibare foundation nr. 12
  Borstel voor vloeibare foundation nr. 12
  Intense dekking

  Deze borstel voor vloeibare en crèmefoundations heeft innovatieve haartjes met het pittige karakter van synthetische haartjes en de zachtheid van natuurlijke haartjes. Omdat de degradé een rafelige rand heeft kan de materie perfect uitgewerkt worden waardoor het maquilleren snel en gemakkelijk verloopt. De borstel is compact en schuin om een grotere hoeveelheid materie gemakkelijker uit te werken en een goed dekkende maar toch natuurlijke en heldere finish te krijgen

  De tinten vergelijken

  The shades of Diorskin Forever Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

  023 - Pêche Kiezen

  Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Diorskin Forever