Klik om te vergroten

Diorskin Forever

Make-upfinish: Duurzame, semimatte finish

032 - Beige Rosé
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Feilloos Perfect Versmeltende Makeup SPF 25 - PA +++

Beschrijving

Het langdurige raffinement van een onverwoestbare, perfecte matheid.

Make-upfinish

Duurzaam, semi-mat resultaat

Gebruiksadvies

Met de vingertoppen in lichte toetsen op een gereinigd en gehydrateerd gezicht aanbrengen. Voor een gladde en transparante finish de Backstage kwast voor vloeibare foundation Lichte Dekking nr. 11  gebruiken, voor een meer corrigerend resultaat de Backstage kwast voor vloeibare foundation Hoge Dekking nr. 12 gebruiken.

Formule

De zinnenstrelende textuur versmelt met de huid waardoor de hele dag lang een absoluut perfecte en onverwoestbare teint ontstaat. De formule bevat de unieke Verzorgende Essence die de behoeften van de huid bij het aanbrengen detecteert en er de hele dag lang op inspeelt. De ingekapselde matterende en hydraterende bestanddelen werken continu samen om de huid een verzorging op maat aan te bieden.

Suggesties

Borstel voor vloeibare foundation nr. 12
Borstel voor vloeibare foundation nr. 12
Intense dekking

Deze borstel voor vloeibare en crèmefoundations heeft innovatieve haartjes met het pittige karakter van synthetische haartjes en de zachtheid van natuurlijke haartjes. Omdat de degradé een rafelige rand heeft kan de materie perfect uitgewerkt worden waardoor het maquilleren snel en gemakkelijk verloopt. De borstel is compact en schuin om een grotere hoeveelheid materie gemakkelijker uit te werken en een goed dekkende maar toch natuurlijke en heldere finish te krijgen

De tinten vergelijken

The shades of Diorskin Forever Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

032 - Beige Rosé Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorskin Forever