Klik om te vergroten

  Diorskin Star

  Make-upfinish: spectaculaire duurzame stralende teint

  020 - Light Beige
  Filter
  De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

  Studio-teint – Spectaculair licht – Materieloze perfectie SPF 30 - PA ++

  Beschrijving

  Diorskin Star van Dior is geïnspireerd op de professionele verhelderende technieken en kennis van zijn make-up artists. Deze 1e brightening foundation heeft een materieloze vloeibare textuur die in staat is het spectaculaire en perfectionerende licht van de  Dior-studio's te creëren.

  Make-upfinish

  Spectaculaire, duurzame stralende teint.

  Gebruiksadvies

  Met de vingertoppen in lichte toetsen op een gereinigd en gehydrateerd gezicht aanbrengen. Voor een gladde en transparante finish de Backstage kwast voor vloeibare foundation Lichte Dekking nr. 11  gebruiken. Voor een nog professioneler resultaat het Backstage foundationsponsje Moduleerbare dekking nr. 10 gebruiken. Dankzij zijn eivorm sluit het perfect op alle zones van het gezicht aan, ook op de moeilijk te bereiken plekjes.

  Formule

  - De teint is onmiddellijk helderder en zichtbaar homogener. Een nieuwe generatie holle siliciumbolletjes vangt het licht in een corrigerende halo zonder glans. Tegelijkertijd neutraliseren de kleurfiltrerende pigmenten het verstoorde kleurevenwicht zodat het licht op de meest juiste manier opnieuw wordt samengesteld.
  - De teint wordt duurzaam helderder, puurder en stralender. Verzorgende ingrediënten verminderen schaduwzones, vlekken en rode plekjes.

  Tinten

  De tinten van Diorskin Star zijn aangepast aan elk subtiel detail van de huidskleur. Samen vormen ze een pasklaar palet dat de teint perfectioneert. De tinten geven een stralende teint omdat ze een ideale dosis warme pigmenten hebben die de uitstraling van de huid nog intenser maken.

  Suggesties

  Backstage Blender
  Backstage Blender
  Sponsje met vloeibare foundation, moduleerbare dekkracht

  Voor een perfecte alchemie tussen de huid en haar foundation en een perfectionerende, krachtige stralende teint bedacht Dior het sponsje voor vloeibare foundation Backstage Blender. Het werd bedacht door de ervaren make-up artists van Dior om de dagelijkse routine van de vrouwen gemakkelijker te maken.

  De tinten vergelijken

  The shades of Diorskin Star Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

  020 - Light BeigeKiezen

  Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Diorskin Star