Klik om te vergroten

  Diorskin Forever

  Make-upfinish: Duurzame semimatte finish

  010 - Ivoire
  Filter
  De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

  Feilloos Perfect Versmeltende Makeup SPF 25 - PA ++

  Beschrijving

  Een compacte foundation boordevol Essence de Soin die garant staat voor een duurzaam geraffineerd resultaat en een onverwoestbaar perfecte matheid.

  Make-upfinish

  Duurzaam, semi-mat resultaat.

  Gebruiksadvies

  De foundation met het sponsje in lichte stippen aanbrengen en zorgvuldig naar de buitenkant van het gezicht uitwerken. Kan ook aangebracht worden met de Backstage Poederkwast Lichte dekking nr. 14 om de make-up na de vloeibare foundation transparant te fixeren of met de Backstage kwast voor Poederfoundation Hoge Dekking nr. 15 voor een meer corrigerende finish.

  Applicator

  De compacte foundation Diorskin Forever bevat een sponsje.

  Formule

  Dankzij een exclusief procedé blijft een maximum aan actieve bestanddelen in de formule bewaard. De zachte en smeltende textuur versmelt met de huid en geeft een niet-poederachtige, fluwelige finish en een absoluut gevoel van comfort de hele dag lang.

  Suggesties

  Poederborstel nr. 14
  Poederborstel nr. 14
  Lichte dekking

  Om poeder en poederfoundation aan te brengen heeft deze borstel natuurlijke haren van hoge kwaliteit. Het comfort van deze borstel is dan ook uniek en de borstel blijft zijn vorm ook na herhaald gebruik behouden. Dankzij de ronde en soepele vorm en de gerafelde degradé komt het poeder luchtig op het gezicht terecht. Zo krijgt u een fluwelige finish die helemaal niet ‘gepoederd’ overkomt

  De tinten vergelijken

  The shades of Diorskin Forever Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

  010 - Ivoire Kiezen

  Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Diorskin Forever