Verhelderende basis

Beschrijving

Deze make-upbasis geeft een stralende teint en verheldert het gezicht onmiddellijk. Hij modelleert de trekken en vangt het licht waardoor het resultaat spectaculair is.

Gebruiksadvies

Als modellerend verhelderend accent: de textuur rechtstreeks boven de foundation op het reliëf en de welvingen van het gezicht (neusrug, jukbeenderen, wenkbrauwboog) aanbrengen.

Formule

Glow Maximizer is geïnspireerd op de lichtreflectoren die in de studio gebruikt worden. De formule werd verrijkt met het Light BoostingTM-complex dat de teint met zijn nanospiegeltjes onmiddellijk verheldert, zonder vettige glans en zonder zichtbare parelmoerdeeltjes.

Suggesties

Pore Minimizer
Pore Minimizer
Matterende perfectionerende basis

Een perfectionerende teintbasis die de huid matteert, poriën verdoezelt, de huidkorrel verfijnt en lijntjes gladmaakt. De formule egaliseert de teint en laat huidprobleempjes transparant verdwijnen zonder materie-effect.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Glow Maximizer