PrevNextKlik om te vergroten

  Verhelderend poeder voor een natuurlijke stralende teint

  Beschrijving

  Nude-effect met een frisse en heldere finish. Het poeder Diorskin Nude Shimmer is een subtiele combinatie van parelmoerdeeltjes en pigmenten. Het wordt in een waasje aangebracht op de welvingen van het gezicht om het licht maximaal vast te houden in een natuurlijke, stralende teint.

  Applicator

  Het poeder Diorskin Nude Shimmer heeft een minikabukikwast.

  Gebruiksadvies

  Meng het poeder en breng het met de mini-kabukikwast in een C-vorm van de slaap tot de jukbeenderen, op de neusrug, de kin en het voorhoofd aan. Kan tevens aangebracht worden met de Backstage Kabukikwast nr. 17 voor een nog professioneler resultaat.

  Suggesties
  Kabukiborstel nr. 17

  Deze borstel is ideaal om zonnepoeders aan te brengen. Dankzij de ronde vorm en de compacte haartjes kan men steeds de juiste hoeveelheid pigmenten opnemen en op de huid uitwerken om een gladde en egale bruine tint te krijgen. De extra zachte, natuurlijke haartjes zorgen voor een onberispelijke toepassing: de kleur is perfect homogeen waardoor het effect echter is dan de natuur zelf

  Meer weten

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  Diorskin Nude Shimmer

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   De tinten vergelijken

   Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.