Klik om te vergroten

Diorskin Nude Shimmer

002 - Ambre
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Verhelderend poeder voor een natuurlijke stralende teint

Beschrijving

Nude-effect met een frisse en heldere finish. Het poeder Diorskin Nude Shimmer is een subtiele combinatie van parelmoerdeeltjes en pigmenten. Het wordt in een waasje aangebracht op de welvingen van het gezicht om het licht maximaal vast te houden in een natuurlijke, stralende teint.

Gebruiksadvies

Meng het poeder en breng het met de mini-kabukikwast in een C-vorm van de slaap tot de jukbeenderen, op de neusrug, de kin en het voorhoofd aan. Kan tevens aangebracht worden met de Backstage Kabukikwast nr. 17 voor een nog professioneler resultaat.

Applicator

Het poeder Diorskin Nude Shimmer heeft een minikabukikwast.

Suggesties

Kabukiborstel nr. 17
Kabukiborstel nr. 17

Deze borstel is ideaal om zonnepoeders aan te brengen. Dankzij de ronde vorm en de compacte haartjes kan men steeds de juiste hoeveelheid pigmenten opnemen en op de huid uitwerken om een gladde en egale bruine tint te krijgen. De extra zachte, natuurlijke haartjes zorgen voor een onberispelijke toepassing: de kleur is perfect homogeen waardoor het effect echter is dan de natuur zelf

De tinten vergelijken

The shades of Diorskin Nude Shimmer Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

002 - Ambre Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorskin Nude Shimmer