Klik om te vergroten

  Diorskin Nude Shimmer

  002 - Ambre
  Filter
  De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

  Verhelderend poeder voor een natuurlijke stralende teint

  Beschrijving

  Nude-effect met een frisse en heldere finish. Het poeder Diorskin Nude Shimmer is een subtiele combinatie van parelmoerdeeltjes en pigmenten. Het wordt in een waasje aangebracht op de welvingen van het gezicht om het licht maximaal vast te houden in een natuurlijke, stralende teint.

  Gebruiksadvies

  Meng het poeder en breng het met de mini-kabukikwast in een C-vorm van de slaap tot de jukbeenderen, op de neusrug, de kin en het voorhoofd aan. Kan tevens aangebracht worden met de Backstage Kabukikwast nr. 17 voor een nog professioneler resultaat.

  Applicator

  Het poeder Diorskin Nude Shimmer heeft een minikabukikwast.

  Suggesties

  Kabukiborstel nr. 17
  Kabukiborstel nr. 17

  Deze borstel is ideaal om zonnepoeders aan te brengen. Dankzij de ronde vorm en de compacte haartjes kan men steeds de juiste hoeveelheid pigmenten opnemen en op de huid uitwerken om een gladde en egale bruine tint te krijgen. De extra zachte, natuurlijke haartjes zorgen voor een onberispelijke toepassing: de kleur is perfect homogeen waardoor het effect echter is dan de natuur zelf

  De tinten vergelijken

  The shades of Diorskin Nude Shimmer Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

  002 - Ambre Kiezen

  Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Diorskin Nude Shimmer