Klik om te vergroten

Diorskin Forever

002 - Transparant medium
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Compact poeder

Het 1e onzichtbare, compacte poeder van Dior dat de make-up in een oogwenk opfrist zonder dat het opvalt, zelfs na verschillende correcties. De teint is de hele dag fris en mat. De extra fijne transparante textuur versmelt onmiddellijk met de foundation. Hij geeft een perfecte teint maar blijft zelf onzichtbaar en maakt dat de foundation 4 uur langer blijft zitten.*                               Diorskin Forever Poudre Compacte is ongelooflijk zacht voor de huid. Hij werd verrijkt met een hydraterend bestanddeel dat de huid de hele dag een extreem gevoel van comfort bezorgt. Bovendien beschermt hij de huid tegen pollutie en vrije radicalen, zelfs in de meest extreme omstandigheden. De huid wordt gevoed en beschermd, de teint blijft de hele dag stralend en perfect.                                                                      

* Mechanische test op 10 proefpersonen met de vloeibare foundation Diorskin Forever.

De tinten vergelijken

The shades of Diorskin Forever Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

002 - Transparant medium Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorskin Forever