Klik om te vergroten

Skinflash Primer

001
Filter

Radiance boosting makeup primer

Beschrijving

Een teintbasis in de vorm van een pen die de teint verheldert en tegelijk de huidkorrel egaliseert en gladmaakt.

Gebruiksadvies

- Voor de foundation: een fijn laagje op de perfect gereinigde en gehydrateerde huid aanbrengen en de textuur vervolgens met de vingertoppen met opwaartse bewegingen van het midden naar de buitenkant van het gezicht uitwerken.
- Om de make-up bij te werken: boven op de make-up lichtjes kloppend op de centrale zone van het gezicht (voorhoofd, neusvleugels, kin) aanbrengen en vervolgens uitwerken.

Formule

Een frisse, dynamiserende, niet-vette, licht parelmoerachtige formule met het Light-Energizing-complex dat de huid dynamiseert en voller maakt. De teint is frisser en stralend mooi.  

Suggesties

Skinflash
Skinflash
Pen voor een stralende teint

Een verhelderende pen voor een perfect homogene huid die alle huidprobleempjes maskeert en de huid laat stralen. De huid is klaar om onberispelijk gemodelleerd en gemaquilleerd te worden.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Skinflash Primer