De Dior hybride lippenstift voor een spectaculaire kleur en glans

Beschrijving

Dior Addict fluid stick geeft een perfect resultaat in een enkele passage: de kleurimpact en duurzaamheid van een klassieke lipstick en de glans van een gloss in een fijn laagje met sensationeel comfort. Een echt hebbeding met trompe-l’œildesign: de illusie is compleet tot de flacon opengaat en een applicator vol glossy kleur zichtbaar wordt die even gemakkelijk en precies is aan te brengen als een lipstick.

Formule

Kleur en glans worden een en geven een maximale impact dankzij de intense en duurzame pigmenten die als « markers » rechtstreeks ingekapseld zitten in glossbolletjes. Voor een maximale lichtheid, een onmiddellijk verfrissend effect en een verslavend comfort bevat Dior Addict fluid stick geen wassen maar water...


Gebruiksadvies


Gebruik de punt van de applicator om de contouren perfect te tekenen en vul de lippen vervolgens in met de schuine kant. Een enkel laagje volstaat voor een optimaal make-upresultaat.


Applicator

Een applicator met exclusieve schuine vorm als voor een lipstick om de textuur precies en gemakkelijk aan te brengen. De schuimrubbertextuur staat garant voor extra veel comfort.

Suggesties
Dior Addict
Lip Glow

Een intens hydraterende verzorgende balsem die de lippen glad en vol maakt en het kleurresultaat van de achteraf aangebrachte gloss versterkt.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Dior Addict Fluid Stick

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.