Klik om te vergroten

Dior Addict Fluid Stick

479 - Magique
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Hybride lippenrood met glossy kleur
een sensationele hechtkracht
en een indrukwekkend comfort

Beschrijving

Dior Addict fluid stick geeft een perfect resultaat in een enkele passage: de kleurimpact en duurzaamheid van een klassieke lipstick en de glans van een gloss in een fijn laagje met sensationeel comfort. Een echt hebbeding met trompe-l’œildesign: de illusie is compleet tot de flacon opengaat en een applicator vol glossy kleur zichtbaar wordt die even gemakkelijk en precies is aan te brengen als een lipstick.

Gebruiksadvies


Gebruik de punt van de applicator om de contouren perfect te tekenen en vul de lippen vervolgens in met de schuine kant. Een enkel laagje volstaat voor een optimaal make-upresultaat.

Applicator

Een applicator met exclusieve schuine vorm als voor een lipstick om de textuur precies en gemakkelijk aan te brengen. De schuimrubbertextuur staat garant voor extra veel comfort.

Formule

Kleur en glans worden een en geven een maximale impact dankzij de intense en duurzame pigmenten die als « markers » rechtstreeks ingekapseld zitten in glossbolletjes. Voor een maximale lichtheid, een onmiddellijk verfrissend effect en een verslavend comfort bevat Dior Addict fluid stick geen wassen maar water...

Suggesties

Dior Addict
Dior Addict
Lip Glow

Een intens hydraterende verzorgende balsem die de lippen glad en vol maakt en het kleurresultaat van de achteraf aangebrachte gloss versterkt.

De tinten vergelijken

The shades of Dior Addict Fluid Stick Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

479 - Magique Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Addict Fluid Stick