Klik om te vergroten

Dior Addict Fluid Stick

Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Hybride lippenrood met glossy kleur
een sensationele hechtkracht
en een indrukwekkend comfort

Met Dior Addict Fluid Stick is in een enkel laagje alles mogelijk: een opvallende kleur, de duurzaamheid van een klassieke lipstick, de glans van een gloss, een superfijn laagje en een sensationeel comfort. Kleur en glans worden een en zorgen voor een maximale impact dankzij de intense en lang houdende pigmenten die als « merkers » rechtstreeks in glossbolletjes ingekapseld zijn. Dior Addict Fluid Stick bevat geen was maar enkel water waardoor een maximale lichtheid, een onmiddellijk fris effect en een verslavend comfort ontstaan.


Een echt hebbeding met trompe-l’œileffect: de illusie blijft bestaan tot de flacon opengaat en de met kleur doordrenkte applicator zichtbaar wordt. Deze laatste is even gemakkelijk en precies te gebruiken als een lipstick.


16 explosieve tinten. Resoluit Dior, resoluut couture…

De tinten vergelijken

The shades of Dior Addict Fluid Stick Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

575 - Wonderland Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Addict Fluid Stick