COUTUREKLEUR, PRECISIE EN DUURZAAM RESULTAAT

Beschrijving

De perfecte finish wordt mogelijk dankzij een ongelooflijk gemakkelijk contourpotlood dat een net en dekkend lijntje geeft en het volume van de lippen sublimeert.

Tinten

Dior Contour bestaat uit matte en gesatineerde tinten die afgestemd zijn op alle nuances van het assortiment Rouge Dior. Ze kunnen apart of als basis onder de lipstick gebruikt worden. Ze maken de lipcontouren voller, geven een perfecte finish en maken dat de kleur langer blijft zitten.


Gebruiksadvies

Trek een lijntje rond de lippen te beginnen in het midden van de bovenlip en teken een V-vorm op de cupidoboog. Modelleer vervolgens de lipcontouren vanuit het midden van de lippen en werk uit naar de mondhoeken toe. Om de kleur van de lipstick intenser te maken en langer te doen houden, kleurt u de lippen in met het potlood.


Applicator

Pluspunten: het geïntegreerde borsteltje dient om het lijntje uit te werken en de lipstick aan te brengen. Verder heeft het ook een puntenslijper.


Meer weten over Rouge Dior

Ontdek de nieuwe lipstick Rouge Dior. Zijn historische palet van gesatineerde tinten werd verrijkt met een nieuwe, extreem matte finish.

Kennismaken

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Dior Contour

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.