Klik om te vergroten

Dior Addict

001
Filter

Instant natural color awakening balm

Beschrijving

Dior Addict Lip Glow is de must bij de defilés van Dior om de lippen mooier te maken en hun natuurlijke kleur te verlevendigen. Deze 1e universele balsem van Dior met een resultaat op maat reageert met het vochtgehalte van de lippen zodat hij zich aan elke huidskleur aanpast en de lippen een natuurlijke rozige gloed geeft. De lippen lijken verfrist van binnenuit, vol en stralend.

Gebruiksadvies

Gebruik dit product alleen als lipbalsem of als make-upbasis voor de lipstick of met de Lip Maximizer, voor een nog stralender resultaat.

Formule

Dankzij de Color Reviver-technologie reageert Dior Addict Lip Glow met de pH van de lippen om zijn actieve bestanddelen vrij te geven en de natuurlijke kleur onmiddellijk een rozige gloed te geven. De formule verrijkt met wilde mango en Luffa cylindrica beschermt en hydrateert de hele dag lang.

Suggesties

Skinflash
Skinflash
Pen voor een stralende teint

Een verhelderende pen voor een perfect homogene huid die alle huidprobleempjes maskeert en de huid laat stralen. De huid is klaar om onberispelijk gemodelleerd en gemaquilleerd te worden.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Addict