De eerste gloss van Backstages Dior met onmidelijk vuleffect

Beschrijving

De 1e gloss met volume-effect uit de backstage van Dior. Dior Addict Lip Maximizer hydrateert de lippen en zorgt voor een ongelooflijk volume. Er ontstaat een glossy effect dat de lippen voller maakt. Het munt-vanilleparfum is fris en verslavend.

Formule

De specifieke formule verrijkt met collageen bevat een combinatie van vullende mariene en hyaluronbolletjes die de lippen onmiddellijk en iedere dag opnieuw hydrateren, gladmaken en voller maken.


Gebruiksadvies

Gebruik dit product als basis voor de lipstick om de lippen voor te bereiden en glad te maken en om het volume van de lippen te doen toenemen. Of na de lipstick voor extra glans en een voller effect. U kunt het ook als intensieve verzorging in een kuur van twee weken gebruiken: breng het dan iedere ochtend voor de make-up of 's avonds aan.


Applicator

Handige applicator in schuimrubber. Geeft een perfect volume in een handomdraai.

Suggesties
Dior Addict Lipstick
Een Hydraterende Kern Van Gel Met Spiegelglans

Een nieuwe Dior definitie van lippenstift: voor het eerst biedt een lippenstift een sensationele spiegelglans dankzij de kern bestaande uit een hydraterende, smeltende gel met topcoat effect.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Dior Addict Lip Maximizer

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.