Natuurlijke lipverzorging, couture kleur

Beschrijving

De friste, meeste verzorgende, gemakkelijkst aan te brengen en trouwste van de lipsticks Rouge Dior. Voortaan hoeft u niet meer te kiezen tussen verzorging en make-up: in een beweging worden de lippen verwend met een stralende kleur met bedauwd vochtige glans en een beschermende, voedende verzorging.

Formule

Rouge Dior Baume is tien keer rijker aan natuurlijke verzorgende bestanddelen dan een klassieke lipstick*. Hij staat garant voor een ongelooflijk gevoel van comfort en een pure en stralende kleur. De natuurlijke Kristalolie in de formule vormt op de lippen een vullend, herstellend en beschermend laagje dat toch ongelooflijk fijn is en perfect blijft zitten. De lippen worden intens gladgemaakt en zijn vol en stralend. * in vergelijking met een lipstick van Dior.

Gebruiksadvies

Het aanbrengen verloopt snel en instinctief dankzij de schuine stick in de extra fijne coutureverpakking.  Breng de kleur rechtstreeks op de lippen van het midden naar de buitenkant aan. Tip: tint 128-Star kan als licht- en glansaccent op elke kleur van Rouge Dior Baume worden aangebracht.

Suggesties
Dior Contour Universel
Universeel lipcontourpotlood

Een potlood in een universele en volledig transparante tint dat geschikt is voor elke huidskleur. Geknipt om de lipcontouren te tekenen, de symmetrie van de lippen te accentueren of als basis op de lippen om de kleur van de lipstick te fixeren.

Meer weten
Ontdek de geheimen van de Soft Focus look.

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Rouge Dior Baume

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.