Klik om te vergroten

Rouge Dior Baume

Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Natuurlijke lipverzorging, couture kleur

Beschrijving

De friste, meeste verzorgende, gemakkelijkst aan te brengen en trouwste van de lipsticks Rouge Dior. Voortaan hoeft u niet meer te kiezen tussen verzorging en make-up: in een beweging worden de lippen verwend met een stralende kleur met bedauwd vochtige glans en een beschermende, voedende verzorging.

Gebruiksadvies

Het aanbrengen verloopt snel en instinctief dankzij de schuine stick in de extra fijne coutureverpakking.  Breng de kleur rechtstreeks op de lippen van het midden naar de buitenkant aan. Tip: tint 128-Star kan als licht- en glansaccent op elke kleur van Rouge Dior Baume worden aangebracht.

Formule

Rouge Dior Baume is tien keer rijker aan natuurlijke verzorgende bestanddelen dan een klassieke lipstick*. Hij staat garant voor een ongelooflijk gevoel van comfort en een pure en stralende kleur. De natuurlijke Kristalolie in de formule vormt op de lippen een vullend, herstellend en beschermend laagje dat toch ongelooflijk fijn is en perfect blijft zitten. De lippen worden intens gladgemaakt en zijn vol en stralend. * in vergelijking met een lipstick van Dior.

Suggesties

Dior Contour Universel
Dior Contour Universel
Universeel lipcontourpotlood

Een potlood in een universele en volledig transparante tint dat geschikt is voor elke huidskleur. Geknipt om de lipcontouren te tekenen, de symmetrie van de lippen te accentueren of als basis op de lippen om de kleur van de lipstick te fixeren.

De tinten vergelijken

The shades of Rouge Dior Baume Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

558 - Lili Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Rouge Dior Baume