Klik om te vergroten

Diorific

Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Haute Couture Langhoudende Lippenstift

Beschrijving

Diorific, het mythische accessoire met Haute Couture-finish is in zijn vergulde juweelverpakking het symbool van de Dior-glamour.

Gebruiksadvies

Voor een perfecte hechtkracht en een perfecte vorm van de lippen tekent u de lipcontouren met Dior Contour in dezelfde kleur als Diorific. Wanneer u de lippen inkleurt met het potlood krijgt u een intenser en duurzamer make-upresultaat. Breng vervolgens Diorific rechtstreeks op de lippen aan.

Formule

Een unieke formule met rijke nuances en een duurzame, heldere, matte finish. De lippen zijn perfect omlijnd en ogen geraffineerd.

Suggesties

Dior Contour
Dior Contour
Couturekleur, precisie en duurzaam resultaat

Een perfecte finish wordt mogelijk dankzij een ongelooflijk gebruiksvriendelijk lipcontourpotlood dat soepel over de lippen glijdt, een extra dekkend resultaat geeft en het volume van de lippen sublimeert.

De tinten vergelijken

The shades of Diorific Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

020 - Victoire Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorific