Klik om te vergroten

Dior Addict Lipstick

797 - Stiletto
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Spectaculaire glans, vibrerende kleur

Beschrijving

Lipstick als modeaccessoire. Dior Addict lipstick is een ode aan schoonheid en stijl, aan Dior en zijn fans. De unieke zinnenstrelende glansformule is compleet verslavend. Verzamel de tinten en gebruik ze wanneer u het wil. Dior Addict zit in een trendy verpakking met uitgepuurde lijnen en heeft een mooie transparante spiegelglans.  

Gebruiksadvies

Het aanbrengen is ontstellend gemakkelijk: de extra zachte textuur glijdt op de lippen. Voor een resoluut modern make-upresultaat kunt u de tinten boven elkaar in laagjes aanbrengen of een trendy en speelse mix & match maken door een tweede tint in het midden van de lippen als een verhelderend accent aan te brengen.

Formule

anneer innovatie gecombineerd wordt met schoonheid en plezier ontstaat een formule met  25% minder wassen dan een klassieke lipstick. In deze formule worden ze vervangen door een uitzonderlijke spiegelgel. Resultaat: een moderne transparantie, een intens hydraterend en vullend effect en een spiegeleffect dat de glans intenser maakt, de lippen voller maakt en de kleur laat schitteren.

Suggesties

Dior Addict
Dior Addict
Lip Glow

Een intens hydraterende verzorgende balsem die de lippen glad en vol maakt en het kleurresultaat van de achteraf aangebrachte gloss versterkt.

De tinten vergelijken

The shades of Dior Addict Lipstick Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

797 - Stiletto Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Addict Lipstick