Klik om te vergroten

Dior Addict Lipstick – Beperkte editie zomer 2014

211 Sunlight
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Spectaculaire glans, vibrerende kleur

Lipstick als ultiem modeaccessoire. Dior Addict Lipstick is een liefdesverhaal tussen schoonheid en stijl, kleur en couture, Dior en zijn Addicts.


Met de collectortinten waant u zich op een defilé. De Dior Addict-kleuren zijn gemakkelijk om te dragen, essentieel, impulsief, bruisend, hedendaags en trendy. De unieke, zinnenstrelende glansformule is verslavend. Ze bevat 25% minder was dan een klassieke lipstick, een hoeveelheid die vervangen wordt door een bijzondere spiegelgel. Resultaat: een moderne transparantie, een intens hydraterend en vullend effect en een vergrootglaseffect dat de glans intenser maakt, het volume van de mond verhoogt en vooral de kleur laat stralen. Dior Addict zit in een trendy luxehuls met uitgepuurde lijnen en staat garant voor een nieuwe transparantie met spiegelglans.  

De tinten vergelijken

The shades of Dior Addict Lipstick – Beperkte editie zomer 2014 Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

211 Sunlight Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Addict Lipstick – Beperkte editie zomer 2014