Klik om te vergroten

Dior Addict

Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Stralende kleur, extra hechtkracht en glans

De trendy lipstick Dior Addict wordt Extrême: stralende kleuren, een textuur met vochtige glans en een optimale hechtkracht worden gecombineerd met de gedurfde en geraffineerde stijl van Dior.

De nieuwe smeltende en sensuele textuur bevat 4 efficiënte wassen die doelgericht samenwerken om de extremen erg precies te combineren in een enkele formule: het verrassend fijne laagje blijft optimaal zitten, het gevoel van comfort is groot en de glans indrukwekkend. Een staaltje van technologisch vernuft!

Dior Addict Extrême bestaat in tinten met zuivere, stralende pigmenten en gedurfde nude tinten die elk facet van de elegantie van Dior verkennen.

Nieuwe stijl, nieuwe dresscode en dus ook een nieuwe luxeverpakking in vibrerend en transparant zwart. Zwart, zoals het absolute, het mysterie. Tijdloos.

De tinten vergelijken

The shades of Dior Addict Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

987 - Black Tie Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Addict