Klik om te vergroten

Dior Vernis – Beperkte editie herfst 2014

206 - Pied-de-poule
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Intense kleur, sublieme glans, ultieme hechtkracht

Ontdek de gloednieuwe Dior Vernis met zijn indrukwekkende formule met geleffect.

Glans. De Pure Gel Coat-hars gecombineerd met een Technopolymeer verandert elk laklaagje in een gladde en glanzende film.

Hechtkracht. De nieuwe Dior Vernis met organisch silicium versterkt het nageloppervlak zodat de hechtkracht maximaal is. Het Technopolymeer staat garant voor een perfecte fusie van lak en nagel zodat het resultaat werkelijk duurzaam is.

Professioneel. Het ergonomische nieuwe borsteltje van Dior Vernis is soepeler, langer, afgerond en heeft een vlakke doorsnede. Zelfs beginners kunnen de lak hiermee onberispelijk aanbrengen.

Kleur. De kleuren zijn geïnspireerd op de couturecollecties. Het palet bevat de emblematische tinten van het Huis Dior, de zogenaamde It-Shades. De modieuze nuances zijn onderverdeeld in de gewaagde Les Parti-pris en de essentiële basics, Les Essentiels. Om het kleurverslavende effect compleet te maken bevat de nieuwe Dior Vernis geen tolueen, formaldehyde, ftalaten of kamfer.

De tinten vergelijken

The shades of Dior Vernis – Beperkte editie herfst 2014 Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

206 - Pied-de-poule Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Vernis – Beperkte editie herfst 2014