Maak kennis met Dior Vernis

Maak kennis met Dior Vernis, zijn unieke vibrerende tinten, zijn onberispelijke textuur en zijn hoogtechnologische, nieuwe borsteltje waarmee het aanbrengen heel gemakkelijk en in enkel laagje verloopt.

EEN GARDEROBE VAN 21 COUTURETINTEN

Tyen, Directeur Make-upcreatie van Dior, vindt voor Dior Vernis elk seizoen nieuwe vibrerende tinten uit in harmonie met de couturecollecties. Dior Vernis beschikt op die manier over een uitgebreid palet tinten, gaande van tijdloos elegante kleuren als Rouge Altesse en Beige Safari, tot gewaagde trendsetters als Or Tsarine en Timeless Gold. Dior Vernis is een assortiment van 21 Haute Couture- en Haute Couleur-tinten met lakglans die de geest van de Dior-defilés weerspiegelen.

INTENSE KLEUR – DUURZAAM RESULTAAT

Nooit eerder hadden de kleuren van Dior Vernis een dergelijke vibrerende lakglans. Elk pigment werd bewerkt en gemicroniseerd zodat de kleur op de nagels optimaal overgebracht wordt. Dankzij een unieke combinatie van polymeren en harsen versmelt de textuur van Dior Vernis met de nagels zodat het laagje bestand is tegen stootjes. Kleur en glans blijven dan ook onberispelijk zitten. De formule van Dior Vernis bevat een cocktail glansversterkers die pigmenten en parelmoerdeeltjes in dezelfde richting oriënteren waardoor de lichtweerkaatsing versterkt wordt. De met silicium en proteïnen verrijkte textuur werkt als een verzorging die de keratine versterkt. Hierdoor worden de nagels naargelang de toepassingen steeds sterker en harder.

Voor sterke en hardere nagels bij elk gebruik.

UITERST PRECIES

Om de nagellak snel en precies aan te brengen heeft Dior een penseeltje met een uniek design. Het is breder, heeft een afgeronde vorm en sluit daardoor perfect aan bij de vorm van de nagel om de lak zo op een onberispelijke manier te verdelen. Op deze manier kunnen de rechter- en de linkerhand even gemakkelijk gelakt worden.
Het penseeltje helpt ook om de effecten van de nieuwe formule te versterken: glans, dekking en duurzaamheid.

Breng eerst een beschermende basislaag Base Coat Abricot aan om uw nagels te versterken en de levensduur van uw nagellak te verbeteren.
Voor een perfect resultaat brengt u daarna een eerste heel fijne laag Dior Vernis aan en daarover een dikkere laag.
Om de uitstraling van de kleur en de glans te versterken brengt u de Top Coat Abricot aan.