Klik om te vergroten

Dior Vernis

Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Intense kleur, spectaculaire glans, ultieme hechtkracht

Ontdek de nieuwe generatie Dior Vernis en zijn superformule met mateloos geleffect.

Glans. De zeer pure en intense Gel Coat-harsen en een Technopolymeer veranderen elk laklaagje in een film die even glad en glanzend is als glas.

Hechtkracht. De nieuwe Dior Vernis met organisch silicium versterkt de oppervlakte van de nagels zodat de hechtkracht optimaal is. Het Technopolymeer zorgt voor een perfecte fusie tussen nagellak en nagel zodat het resultaat echt lang blijft duren.

Professioneel. Het nieuwe kwastje van Dior Vernis is soepeler, langer, afgerond en met een vlakke doorsnede zodat zelfs beginnelingen kunnen genieten van een onberispelijk resultaat.

Kleur. De kleuren zijn geïnspireerd op de tinten van de couturecollecties. Het palet is een combinatie van de emblematische Iconische tinten van het Huis Dior, de supertrendy, verzadigde It-Shades, de gewaagde maar hartveroverende Parti-pris en de tijdloze Essentiels.

Om de verslaving compleet te maken bevat de nieuwe Dior Vernis geen tolueen, formaldehyde, ftalaten of kamfer.

De tinten vergelijken

The shades of Dior Vernis Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Vernis