Klik om te vergroten

Dior Addict It-Lash

Resultaat: Volume en lengte, vibrerende kleuren

162 - It-Purple
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Mascara met sensationele impact
Volle & lange wimpers
Vibrerende kleur

Dior Addict It-Lash is een nieuwe volumemascara die er voor de allereerste keer in slaagt de ogen in een keer te veranderen en een sensationele en betoverende impact te geven. Volle lange wimpers en uiteenlopende stijlen liggen voortaan binnen ieders handbereik.


Maak kennis met een nieuwe, resoluut trendy mascara die de reeënlook opnieuw doet herleven. Deze mascara is tegen werkelijk alles bestand en is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Hij is dus de ideale mascara voor wie alles onmiddellijk wil.

- Het soepele en zachte borsteltje in elastomeer omgeeft de wimpers over hun volle lengte en geeft hen een sensationeel volume. Een extraatje is de punt met haartjes die ook de kleinste wimpertjes onderaan of in de buitenste ooghoeken opnemen zodat een perfecte reeënlook ontstaat.

- De formule combineert de meest geconcentreerde wassen met een transparante gelbasis waardoor de kleur stralend en puur is. Hij wordt verwijderd met lauw water of een klassieke oogreiniging.


De kleuren van Dior Addict It-Lash bevatten een hoge concentratie pigmenten. It-Black is een duizelingwekkend diep zwart, It-Pink een poppy roze voor durvers, It-Blue is een verzadigd blauw dat de ogen een elektrische toets geeft en It-Purple is een heerlijk paars voor extra allure. Een metamorfose in technicolor van de wimpers.

De tinten vergelijken

The shades of Dior Addict It-Lash Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

162 - It-Purple Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Addict It-Lash