Klik om te vergroten

Diorshow Maximizer

Resultaat: Gecoate en versterkte wimpers

Mascarabasis – serum met volume-effect

Beschrijving

De 1e mascarabasis uit de backstage van Dior die de wimpers tot twee keer voller maakt. Deze geniale mascarabasis uit de backstage van de defilés combineert het sublimerende effect van een mascara met een verzorgend effect.

Gebruiksadvies

Voor het aanbrengen van de mascara gebruiken om het resultaat mooier te maken of ’s nachts als intensieve behandeling om de groei van de wimpers te bevorderen.

Applicator

Soepel borsteltje in elastomeer.

Formule

De wimpers worden intens gekruld, dikker en langer. Ze zijn optimaal voorbereid zodat het effect en de hechtkracht van de mascara toenemen.
Bewezen resultaat: de mascarabasis Diorshow Maximizer maakt de wimpers zichtbaar langer en tot tweemaal voller*. Iedere dag opnieuw geeft de sublimerende formule de wimpers nieuwe ‘maten’** door een combinatie van:
 - hyaluronzuur dat de wimpers doet zwellen;
- Lash MaximizerTM dat de groei van de wimpers bevordert.
 *Mechanische ex-vivotest na gebruik van Diorshow Maximizer en vervolgens de mascara Diorshow Extase of Diorshow Iconic.
**In-vitrotest op het actieve bestanddeel Lash MaximizerTM.

Suggesties

Diorshow
Diorshow
Diorshow

Diorshow combineert zijn mythische XXL-borsteltje met en zeer bewerkbare crèmeformule zodat een professioneel en zelfs spectaculair resultaat ontstaat. Het lijkt wel of er wimpers werden toegevoegd.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorshow Maximizer