Mascara met sensationele impact
Volle & lange wimpers
Vibrerende kleur

Beschrijving


Dior Addict It-lash geeft in een oogwenk een sensationeel, betoverend effect. Volle, lange en uitzonderlijke stijleffecten, alles is mogelijk met dit resoluut trendy product. Deze mascara is buitengewoon duurzaam, gemakkelijk om aan te brengen en te verwijderen en dus ideaal voor wie alles onmiddellijk wil.

Make-upfinish

Sensationeel volume, spectaculaire lengte. Reeënoogeffect.


Gebruiksadvies

Voor een maximaal volume de materie met de punt van de borstel op de wimpers aanbrengen en vervolgens van de wortels naar de punten uitwerken.


Applicator

Soepel en zacht borsteltje in elastomeer. Punt met haartjes die ook de kleinste wimpers onderaan en in de buitenste ooghoek opnemen. Voor een intens reeënoogeffect.


Formule

De formule combineert wassen die een sensationeel volume geven en een transparante gelbasis die een stralende en pure kleur geeft. De afspoelbare formule verdwijnt met lauw water of een klassiek reinigingsproduct.

Suggesties
Dior Addict It-Line
Eyeliner Liquide, sensationeel lijntje & vibrerende kleur

Samen met de mascara zorgt de It-Line-eyeliner voor schitterende reeënogen. De gelformule glijdt uiterst soepel over de oogleden.

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Dior Addict It-Lash

  Send by email

  UW BESTEMMELING

  Alle velden met een sterretje moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  De tinten vergelijken

  Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.