Klik om te vergroten

Diorshow Maximizer

Resultaat: Gecoate en versterkte wimpers

Mascarabasis – serum met volume-effect

Deze unieke mascarabasis is een geniaal Backstage-product dat het sublimerend effect van een mascara combineert met een verzorgende werking. Het is de eerste serumbasis van Dior die alle wimpers onmiddellijk en iedere dag opnieuw voller maakt.

· De unieke formule vormt een omhullend laagje dat de wimpers onmiddellijk voller maakt. De wimpers zijn mooi gekruld, vol en lang. Ze zijn dan ook perfect voorbereid om de mascara te laten schitteren en langer te doen houden.

Bewezen effect: zichtbaar langere en tot tweemaal vollere wimpers.*

· Iedere dag opnieuw worden de wimpers gerevitaliseerd door de sublimerende formule met het exclusieve Lash Maximizer-complexTM en het hyaluronzuur.

Ze worden op natuurlijke wijze langer, compacter en sterker.**

Gebruiksadvies /  « Blijven genieten van een sublieme blik ». Voor een extra spectaculair make-upresultaat wordt Diorshow Maximizer gebruikt als voorbereidende serumbasis van de mascara en/of als intensief verzorgend nachtmasker voor de wimpers.

* Mechanische ex-vivotest na gebruik van DIORSHOW MAXMIZER en vervolgens van de mascara DIORSHOW EXTASE of DIORSHOW ICONIC.

**  In-vitrotest op Lash Maximizer-complexTM: na 3 dagen gebruik nemen de afmetingen van de wimpers met 22% toe. Dit manifesteert zich in een betere zichtbaarheid van de natuurlijke groei.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Diorshow Maximizer