PrevNextKlik om te vergroten

  Couturepalet voor de ogen, rijk aan kleur & effecten

  Beschrijving

  Dior brengt een nieuwe versie van zijn mythische 5 Couleurs. Trouw aan de gedurfde kleurcreaties van het Huis Dior verkent elke harmonie een unieke kleurwereld. Rondom een centrale tint, de signatuur van het palet, bevinden zich 4 nevenkleuren die samen een rijke look creëren. 5 Couleurs is net een couturegarderobe voor de ogen die de creativiteit de vrije loop laat. Dior bedacht tevens twee prêt-à-porterlooks rond de centrale tint, de ene natuurlijk, de andere geraffineerd.

  Applicator

  Applicators in schuimrubber, linerapplicator en lang oogschaduwkwastje.

  Formule

  Verschillende texturen gecombineerd in een en dezelfde luxeverpakking om de oogleden met een laagjeseffect stijlvol vorm te geven.

  Tinten

  5 Couleurs bevat een grote variëteit aan texturen, nuances en effecten – mat, gesatineerd, iriserend of extra lovertjes – zodat de kleuren zich eindeloos kunnen uitdrukken en een uitzonderlijke make-up geven.

  Gebruiksadvies

  Voor een natuurlijk effect creëert u een degradé met de medium tint op het hele bewegende ooglid en met de donkerste tint tegen de wimperrand. Geef een heldere toets door de bleekste tint onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek aan te brengen. Voor een geraffineerd effect brengt u de bleekste tint op het hele bewegende ooglid aan. Zorg voor contrast en structuur door de donkerste tint in de holte van de oogleden en tegen de wimpers aan te brengen. Breng de medium tint in de buitenste ooghoek aan en werk hem uit om de ogen groter te doen lijken.

  Suggesties
  Backstage Eye Prime
  Gladmakende en fixerende basis voor de oogleden

  Deze basis maakt de oogleden glad en corrigeert en egaliseert de huid zodat de huid voorbereid is op de oogschaduw en de kleur zo intens mogelijk wordt.

  Meer weten

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  5 Couleurs

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   De tinten vergelijken

   Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.