Klik om te vergroten

  5 Couleurs

  796 - Cuir Cannage
  Filter
  De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

  Couturepalet voor de ogen, rijk aan kleur & effecten

  Beschrijving

  Dior brengt een nieuwe versie van zijn mythische 5 Couleurs. Trouw aan de gedurfde kleurcreaties van het Huis Dior verkent elke harmonie een unieke kleurwereld. Rondom een centrale tint, de signatuur van het palet, bevinden zich 4 nevenkleuren die samen een rijke look creëren. 5 Couleurs is net een couturegarderobe voor de ogen die de creativiteit de vrije loop laat. Dior bedacht tevens twee prêt-à-porterlooks rond de centrale tint, de ene natuurlijk, de andere geraffineerd.

  Tinten

  5 Couleurs bevat een grote variëteit aan texturen, nuances en effecten – mat, gesatineerd, iriserend of extra lovertjes – zodat de kleuren zich eindeloos kunnen uitdrukken en een uitzonderlijke make-up geven.

  Gebruiksadvies

  Voor een natuurlijk effect creëert u een degradé met de medium tint op het hele bewegende ooglid en met de donkerste tint tegen de wimperrand. Geef een heldere toets door de bleekste tint onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek aan te brengen. Voor een geraffineerd effect brengt u de bleekste tint op het hele bewegende ooglid aan. Zorg voor contrast en structuur door de donkerste tint in de holte van de oogleden en tegen de wimpers aan te brengen. Breng de medium tint in de buitenste ooghoek aan en werk hem uit om de ogen groter te doen lijken.

  Applicator

  Applicators in schuimrubber, linerapplicator en lang oogschaduwkwastje.

  Formule

  Verschillende texturen gecombineerd in een en dezelfde luxeverpakking om de oogleden met een laagjeseffect stijlvol vorm te geven.

  Suggesties

  Backstage Eye Prime
  Backstage Eye Prime
  Gladmakende en fixerende basis voor de oogleden

  Deze basis maakt de oogleden glad en corrigeert en egaliseert de huid zodat de huid voorbereid is op de oogschaduw en de kleur zo intens mogelijk wordt.

  De tinten vergelijken

  The shades of 5 Couleurs Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

  796 - Cuir Cannage Kiezen

  Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  5 Couleurs