Klik om te vergroten

  Forever and Ever Dior

  Eau de Toilette

  Een frisse, tedere en verfijnde roos

  Beschrijving

  De combinatie van blaadjes van Fresia en Jasmijn en Bulgaarse Rozen maakt van Forever and Ever Dior een tere en delicate geur.

  Woorden van de parfumeur

  Omdat Christian Dior zich evenveel Parfumeur als Couturier voelde, wilde hij geuren creëren zodat hij zijn jurken stuk voor stuk uit zijn flacons kon zien oprijzen.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • FRESIA
  • ABSOLU VAN INDISCHE JASMIJN
  • BULGAARSE ROZEN

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • FRESIA

   Fresia is een delicate plant waarvan de delicate, heldere bloemengeur doet denken aan jasmijn en oranjebloesem. De zoete, haast fruitige toetsen bevinden zich in de aanzet Forever and Ever Dior.

  • ABSOLU VAN INDISCHE JASMIJN

   Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een rijke en veelzijdige bloem. Hij geeft het hart van Forever and Ever Dior een subtiele maar rijke toets.

  • BULGAARSE ROZEN

   De rozen die vroeger Damascenarozen werden genoemd, worden met de hand geplukt in de Vallei der Rozen in Bulgarije. De geur van de zachte en fragiele bloemblaadjes komt tot uiting in de basis van Forever and Ever.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Forever and Ever Dior
  Eau de Toilette