Kennismaken met Dior Addict

De parfums Dior Addict zijn een ode aan de levensvreugde, de kunst van het behagen en het vrij-zijn. Ze zijn een subtiele alliantie van frisheid, durf en sensualiteit. Ze klinken als een hymne aan de jeugd volgens Christian Dior: "Het voorrecht van de onbezonnen leeftijd, de leeftijd waarop je alle mogelijke uren en tegen elke prijs kunt dansen, de leeftijd van de vluchtige liefdes, ...

INSPIRATIE

Wanneer Christian Dior zijn stempel wil drukken op de elegantie, doet hij dat met meer dan een nieuwe trend. Hij streeft ernaar « vrouwen niet alleen mooier maar ook gelukkiger te maken ». De visionaire couturier ziet zich als een « handelaar in geluk » die voor nieuwe energie zorgt met een verleidelijk en waanzinnig silhouet.

Deze smaak van geluk en joie de vivre behoort tot het erfgoed van Dior Addict, een wereld vol vreugde en levendige blikken, ritme en kleur, onschuld en doorzettingsvermogen.

De Dior Addict-vrouw heeft deze energie; ze is een schoonheid met het karakter van een roofdier, een dwarsligger met pruilmondje. Ze straalt onschuld en speelse verleidelijkheid uit.

ET DIOR CRÉA LA FEMME

De Dior Addict-heldin is een jonge vrouw die overloopt van levensvreugde.  Ze is een schoonheid met het karakter van een roofdeur, een dwarsligger met een pruilmondje. Ze straalt onschuld en speelse verleidelijkheid uit. De waanzinnig verleidelijke Dior Addict-vrouw lijkt te zijn ontstaan uit de onvergetelijke beelden van « Et Dieu créa la femme ». Ze charmeert en vergeet, ze prikkelt en loopt weg. In haar vereeuwigt Dior Addict de vrijgevochten, turbulente, opgewekte mythe van Saint-Tropez – een remedie tegen verveling… Voor haar werd een nieuwe geur gemaakt, een geur met de zalige naam Eau Délice.

De kunst om te behagen en vrij te zijn…

DIOR ADDICT VOLGENS FRANÇOIS DEMACHY

Fruitig, Fris, Bloemachtig of Oriëntaals, 4 verleidelijke universums.

Een wereld samengesteld uit 4 geuren met contrasteren de geurcomposities. Dior Addict is een concentraat van de energie en verleidelijkheid van Dior. Een geur die de Dior-vrouw laat stralen, veroveren en verleiden…

François Demachy, Parfumeur-Ontwerper van Dior creëerde met Eau Délice een “onmiddellijk charmerend” parfum dat de jeugdige elegantie van een jong en gelukkig meisje incarneert. Haar geur is harmonieus en bevallig. Achter deze verfrissende spontaniteit zit de fijn gelaagde samenstelling van Eau Délice. De verslavende geur is genereus en staat voor onbeperkte liefde.

« De naam Eau Délice omschrijft de geur perfect. Het is een « zalig » parfum dat je apprecieert wanneer je ervan « proeft ». » François Demachy.