Klik om te vergroten

Dior Addict

Eau Délice

Een fris fruitig bloemenparfum

Een fris fruitig bloemenparfum dat je het water in de mond brengt.

In de zalige Eau Délice domineren de zuurzoete toetsen van veenbessen. De delicate en levendige aanzet evolueert naar een fris bloemenhart waarin de uitzonderlijke en zeldzame Ylang-Ylang van de Comoren tot zijn recht komt.

Als basis is er witte muskus die de geur densiteit, duurzaamheid en een katoenachtige zachtheid verlenen.

Een charmant parfum dat je gemakkelijk draagt en waar je gemakkelijk van houdt.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Topnoten

  VEENBESSEN

  Veenbessen hebben een levendig parfum. Ze zijn zoet en zuur tegelijk en geven Dior Addict Eau Délice een zalig zoete toets.

 • Hartnoten

  YLANG-YLANG UIT DE COMOREN

  YLANG-YLANG VAN MAYOTTE De verse ylang-ylangbloemen worden gekweekt op de Comorenarchipel. Stoomdistillatie geeft een essence die in de parfumerie wordt gebruikt in verschillende geuren. Ylang-ylang geeft Dior Addict Eau Délice een fris bloemenkarakter en een elegante en volle toets.

 • Grondnoten

  WITTE MUSKUS

  Witte Muskus heeft een ietwat poederachtig katoeneffect dat de huid fluwelig maakt en zorgt voor een indruk van omhullende zachtheid.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen