Kennismaking met J'adore l'Or

Het leven is niet enkel zwart en wit…
Het leven is ook van goud

Het summum van J'adore

Een schitterend bloemenboeket waarin geen enkele toets domineert en alle toetsen met elkaar harmoniëren. De creatie van François Demachy is extreem, edel en verrassend maar beheerst intens. Een combinatie van de mooiste bloemen van Grasse met een unieke oriëntaalse toets in de wereld van J’adore. Een gedurfde geur met weelderige accenten en een onmiddellijk verleidelijk effect.

Een combinatie van Grasse en het oosten

Het bloemenboeket van J’adore L’Or schittert dankzij de absolu van de Meiroos en de absolu van jasmijn uit Grasse. Deze absolu’s zijn afkomstig van bloemen van het Domaine de Manon waarvan de opbrengst volledig naar Dior gaat. Op dit uitzonderlijke domein tussen zee en bergen zijn de weersomstandigheden optimaal om de bloemen hun unieke karakter te geven. 
 
In combinatie met deze uitgelezen grondstoffen hebben de zoete toetsen van vanille van Tahiti en tonkaboon een verleidelijk effect. Ze omhullen de bloementoetsen in een sensuele streling. Dankzij de expressiviteit van de beide toetsen is François Demachy erin geslaagd om van een oriëntaalse geur een moderne versie te maken.

Een uitzonderlijk stuk

De dop van de amfora van J’adore is onmiddellijk te herkennen aan de hoge, plechtstatige hals met de fijne, vergulde ringen. Hij oogt als een kostbaar juweel dat de glinsterende lichtheid van een couturedraad geraffineerd weergeeft. 
Het facetreliëf is een weerspiegeling van de ervaring van de experts bij Dior, de gebeeldhouwde textuur nodigt uit tot aanraken. 
Dankzij deze kennis ontstond een prachtige amfora in Baccaratkristal waarvan de kunstzinnige vergulde dop bewerkt is door een meester-graveur.
J'adore Joaillerie édition Prestige.

Elegantie en grootsheid

J’adore L’Or drukt zijn grootsheid uit in een nieuw formaat van niet minder dan 400 ml waardoor de schoonheid van het glas en de dop van J’adore schitterend tot hun recht komen. De als een juweel bewerkte dop werd fijntjes gegraveerd en vervolgens ondergedompeld in een bad van goud dat hem zijn glinsterend aspect geeft. Enkel een zeldzaam kunstzinnig talent kan een dergelijk stuk realiseren. Het meesterstuk bekroont een heldere, glazen flacon, het orgelpunt van de beroemde achtvorm van de amfora van J’adore. De druppelvormige flacon oogt perfect evenwichtig en eindeloos delicaat.