Maak kennis met de badlijn van J'adore

Een wind vol bloemen waait over de badlijn van J’adore, een nieuw assortiment bedacht door François Demachy.

Silhouet

De slanke, uitgepuurde flacons ogen elegant en geraffineerd. Het nieuwe assortiment J’adore pour le Bain is rijk aan geurnuances en streelt de zintuigen als voorspel op het parfum.

Een hemels zinnenstrelend ritueel

In de badlijn komen de bloementoetsen van J'adore volledig tot hun recht. Ze harmoniëren perfect met de weldadige texturen van elke stap in het ritueel zodat het zinnenstrelende effect enkel maar toeneemt. De producten bevatten de beschermende en voedende katoennectar, een nieuw actief bestanddeel dat de huid delicaat mooier maakt.

De producten van de lijn

Een compleet assortiment met beschermende en voedende katoennectar. 
 
Verfraaiende bodymilk 
De zachte, melkachtige, lichte emulsie met extracten van jasmijn hydrateert en sublimeert de huid. 
Romige douchegel 
De crèmige textuur en de ontspannende essentiële olie van ylang-ylang hebben een weldadig en zacht effect en houden het evenwicht van de huid in stand.

Sublimerende lichaamscrème 
De intens romige crème met extracten van viooltjes voedt en hydrateert de huid. Hij zorgt ook voor extra soepelheid en heeft een onmiddellijk verhelderend effect. 
Parfum voor het haar 
De lichte en vluchtige spray met katoennectar en extracten van jasmijn beschermt het haar tegen uitwendige irriterende factoren waardoor het onmiddellijk fris en stralend oogt. 
Zijige zeep 
De zijige zeep met essentiële olie van ylang-ylang heeft een fris en weldadig effect en beschermt het evenwicht van de huid.